Hola, el meu nom és Benet Soley i sóc fotògraf de casaments.

Als dinou anys vaig començar a fer fotografies perquè m’agrada dibuixar el que veig i vaig pensar que fer-ne fotos seria més senzill. Aviat vaig adonar-me del gran error: fer fotos no és tan sols fer clic en una càmera, és moltissim més, i tan complexe com pintar. Aprenent li vaig agafar el gust, i ara ja no puc parar ni quan faig vacances!

M’agrada fer fotos del que m’emociona i em conmou i també de les persones quan estan sincerament emocionades. Fer reportatges de casaments m’aporta les dues coses.

Si esteu llegint aquestes paraules és perquè esteu pensant en celebrar el vostre compromís amb qui més us estimeu, a qui heu escollit com a parella. I heu pensat que un fotògraf capti les vivències d’un moment tan important de les vostres vides.

Com a fotògraf de casaments les meves preferències van cap el reportatge més documental, procurant gaire bé no intervindre en els aconteixements per captar l’espontaneitat i els petits detalls. Però si esteu disposats, també mágrada crear imatges belles amb vosaltres com a protagonistes, fent el que anomenaria ‘posats dinàmics’.

M’agrada la meva feina i m’implico en cada projecte com si fos el primer, conscient de la responsabilitat que comporta la confiança que poseu en mi.

La meva formació com a fotògraf pasa per haver estudiat a l’ Institut d’ Estudis Fotogràfics de Catalunya a Barcelona, haver treballat d’asistent amb varis fotògrafs de moda i publicitat i una ample experiència en reportatges d’events, fins que fa uns quinze anys vaig especialitzar-me en reportatges de casaments.

Com a èsser humà, a més de les experiències de la vida, la meva formació pasa per llicenciar-me en Humanitats a la UPF.

Fotògraf casaments Barcelona Benet Soley
Fotògraf casaments Barcelona Benet Soley

També tinc els meus projectes personals de fotografia -de vegades una mica dispersos! Paisatges, flors, teatre, focs artificials, pinces d’estendre roba(!), grafitti, escultura…
Estic creant la web www.benetfotografia.com com a plataforma per expressar totes aquestes inquietuts, on també podreu veure altres treballs no relacionats amb la fotografia social com moda o publicitat, o seguir les coses que s’em acudeixen de penjar al blog.

Visc a Sant Cugat del Vallès però em desplaço allà on calgui: Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida… Vaja, que m’encanta viatjar i per fer les fotos del vostre casament, estic disponible per viatjar per tota Catalunya, resta d’Espanya, Europa… i del planeta!

Parlo català, castellà, anglès i francès.

Bé, i ara que heu arribat fins aquí, els seguent pas és contactar amb mi. Escriviu-me i us puc enviar més informació sobre els serveis o també podem quedar i trobar-nos. Per mi és fonamental el contacte personal: conèixe-us i que m’expliqueu què espereu del reportatge, quins són els vostres plans i els detalls del gran dia, les vostres il·lusions…

Que us sentiu còmodes amb el vostre fotògraf és la base d’un bon reportatge.

Fins aviat!