Preus de reportatge de casament a Barcelona

Qualitat i professionalitat:

Un bon servei no es limita al dia del casament. Prèviament al gran dia m’agrada conèixer-vos i que m’informeu dels vostres desitjos, comentar i ultimar el programa i tots aquells petits detalls que necessito conèixer per garantir-vos que res important es perdrà. Després visito els espais on es desenvoluparà el casament.

La meva tarifa bàsica inclou:

  • La reunió prèvia amb els nuvis.
  • El reportatge complet del vostre casament: des dels preparatius del nuvi i de la núvia fins al menys 1 hora desprès de que comenci el ball.
  • Unes 600 fotografies que reviso una a una, en la màxima resolució, sense marques de cap mena, lliurades en un DVD personalitzat o en un pen drive.
  • Galeria web per veure i compartir una selecció de les millors fotos.

Tot per 900 euros

A partir d’aquesta tarifa podeu afegir l’àlbum, o altres serveis com vídeo, un altre fotògraf, àlbums pels pares, mini books per als amics, sessió de fotos prèvia o posterior, disseny i impressió d’invitacions, etc.

Els terminis de lliurament depenen del tipus de treball encarregat i de vosaltres. Com a exemple, el servei fotogràfic sense àlbum (la tarifa bàsica) està a punt uns deu dies després de la vostra boda. Pels àlbums tardo entre dos i tres mesos, depenent de la vostra col · laboració per seleccionar les fotografies a incloure i per aprovar les pàgines encara que, si ho preferiu, també jo puc encarregar-me de tot.

No realitzo més d’un casament per dia: la data de la vostra boda està dedicada exclusivament a vosaltres.

El dia del casament no venc fotos als convidats. La meva atenció està enfocada plenament als nuvis i l’esdeveniment.

Si necessiteu més informació no dubteu en contactar-me i us enviaré un pressupost a la vostra mida.

Fins aviat!